Idaman Villa @Durian Tunggal (Unit 3)

Gambar & Maklumat Penginapan 

Idaman Villa @Durian Tunggal terletak di Taman Desa Idaman, Durian Tunggal Melaka dan hanya lima minit dari tol plaza Ayer Keroh. Lokasinya yang amat strategik menjanjikan perjalanan ke mana-mana tempat pelancongan di Melaka berdekatan. Hanya 5 minit dari kedai makan, kedai serbaneka, stesen minyak. Berhampiran dengan Melaka International Motorsport Circuit (MIMC) (10 minit), Melaka International Convention Centre (MITC) (15 minit), Zoo Melaka (15 minit), Melaka Wonderland (15 minit), Melaka Bird Park (15 minit), Jonker Walk (30 minit) dan bandaraya Melaka (30 minit) sahaja. Idaman Villa @Durian Tunggal ini dilengkapi dengan 4 bilik tidur, 3 tandas, TV dengan ASTRO, dapur untuk memasak, dan pelbagai kemudahan lain. Sesuai untuk apa jua aktiviti sama ada melancong atau urusan perniagaan.

Terdapat 2 unit rumah banglo 2 tingkat. Unit ini terletak bersebelahan. Idaman Villa ini terletak di Taman Desa Idaman, Durian Tunggal, Melaka. Cantik dan menawan. Rumah yang luas dan selesa. Perabut bermutu tinggi dari kayu jati.
10 tetamu
4 bilik tidur

Kemudahan Yang Disediakan

4 bilik tidur air con - 1 katil queen, 8 katil super single
3 bilik air dengan pemanas air
Dapur memasak lengkap – Dapur gas, periuk, kuali, pinggan mangkuk, sudu garfu, rice cooker, cerek elektrik dan peti ais
TV NJOI di ruang tamu
Tempat BBQ
2 ruang tamu di bawah dan atas
Untuk membuat tempahan di Idaman Villa @Durian Tunggal (Unit 3), sila klik disini.

Peta & Alamat

No 1 & 3, Jalan DI 14,
Taman Desa Idaman,
76100 Durian Tunggal,
Melaka.
Idaman Villa © Copyright 2021. All Rights Reserved
checkgroupbed linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram